Stuttgart – Zima je sezona iščekivanja – za Božić, praznike i dobre provode s obitelji ili prijateljima. Ove godine – nakon stanke povezane s pandemijom – postoji još jedan razlog više za spajanje kratkih dana i dugih noći sa jarkim svjetlom i mirisom kuhanog vina. Božićni vrt Stuttgart vraća se Wilhelmi.

 Impresivna rasvjeta i svjetla Novoprojektiranom kružnom stazom dugom dva kilometra kroz prostrani otvoreni prostor jednog od najljepših zooloških vrtova u Njemačkoj, božićno-zimski ugođaj ne osiguravaju samo štandovi s kuhanim vinom, punčem i delicijama. 30 raskošno osvijetljenih instalacija i milijuni svjetlosnih točaka zadivljuju posjetitelje. S „Katedralom svjetla“ Božićni vrt Stuttgart ove godine predstavlja novu instalaciju koja oduzima dah: Posjetitelji prolaze kroz 20 metara dug tunel, osvijetljen tisućama svjetlećih dioda, koji je na najvišoj točki gotovo sedam metara. 

Kreativni gosti Božićnog vrta Stuttgart  mogu sudjelovati u foto natječaju. Jednostavno objavite slike koje ste napravili koristeći hashtag #ilovechristmasgarden na Facebooku ili Instagramu. Tako sudjelujuete u igri za izlet za dvoje u Božićni vrt Barcelona 2022, koji  uključuje let i noćenje. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime