U većim dijelovima Austrije  obilne snježne oborine dovele su do problema na cestama. Na zapadnom i Tauernautobahnu bilo je gužvi i nesreća. Uvjeti za vožnju, od kojih su neki zimski doveli su do brojnih nesreća na cestama. Posebno je pogođen Mühlviertel. U noći na petak dvojica mladića doživjela su nesreću i kod Welsa kada su proklizali u automobilu.

Kasno navečer u St. Martin im Mühlkreisu u okrugu Rohrbach, vozač automobila sa svojim vozilom sletio je sa snježne Rohrbacher Straße i zabio se u šumoviti nasip u selu Windorf. Vozač se uspio osloboditi iz automobila kojeg su vatrogasci morali izvući iz šume.

Na B1 u mjestu Edt kod Lambacha (okrug Wels-Kand) vozač automobila se sudario s kamionom. U nesreći je automobil teško oštećen, a kamion je završio u jarku. Zaobilaznica Lambach bila je zatvorena nekoliko sati zbog radova čišćenja.

Teška nesreća dogodila se u Sonnberg im Mühlkreisu (okrug Urfahr). Više od sat vremena dežurala su tri vatrogasna društva, tri vozila hitne pomoći i hitna pomoć. Prema prvim informacijama, nekoliko vozila se sudarilo na cesti u zimskim uvjetima. Prema Crvenom križu, četvero od šest putnika u automobilu prevezeno je u bolnicu Freistadt i bolnicu za nesreće u Linzu. Vjeruje se da su dvije osobe koje su sudjelovale u sudaru neozlijeđene.

Za redovne, točne i provjerene informacije, pratite nas na Facebooku.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime