Poziv Udruge hrvatskih poduzetnika prenosimo u cijelosti:
Dragi prijatelji!
Vrijeme je da pomognemo.
Naši dragi prijatelji u Petrinji i okolici su pogođeni ovim strašnim zemljotresom, gdje su se, u roku jedne minute našli da stoje na svome dvorištu bez kuće i ognjišta. Bio sam jučer dolje, 07.01. Sa par prijatelja, i svojim očima sam vidio kako je to kad ti pred tvojim očima stoji srušen dom, koji si cijeli život gradio.
Ali nije na nama da očajavamo i plačemo nad sudbinom drugih, već da pomognemo. „Tko daje i prima od Boga blagoslov da jos i više ima“.
I, „Bog voli vesela darovatelja“.
Neka nas ovo potakne, da pomognemo, i što dajemo da od srca dajemo.
Svi oni koji žele, mogu od sada,i cijele ove godine, na ovaj račun uplatiti da se pomogne u obnovi obiteljske kuće u donjoj Bačugi kod Petrinje. Ako Bog da, da zajedno napravimo nešto lijepo.
Svakako, ako bude više sredstava, nego što obitelj iz donje Bačuge treba, ima dolje još par onih kojima želimo pomoći i onda bi njima dali ono što ostane.
WEIL DIE SPENDEN AUCH STEUERLICH ABSETZBAR SIND,
SVI ONI KOJI ZELE POMOĆI, I POJEDINCI I FIRME, A ZELE SVOJ DAR, OTPISATI OD POREZA , NEKA U „VERWENDUNGSZWECK“ JASNO UPIŠU „SPENDE – FÜR DIE OPFERN DES ERDBEBENS IN KROATIEN“.
Pošaljite i svojim prijateljima, ako znate da netko želi pomoći.
Neka vam Bog za svaku pomoć da svoj blagoslov, i neka vam pomogne da budete sretni sa onim sto sada imate. Jer, dolje sam doživio da se ljudi smiju, iako im je sve, ali baš sve uništeno. Smiju se jer su živi i imaju jedni druge. I to im je razlog da budu sretni.
Daj Bože da i mi znamo cijeniti ovo što mi imamo.
Spendenkonto:
Spenden Erdbebenopfer Kroatien
AT80 3282 3000 0193 8117
Za sva pitanja,
Don Ivica
Kirchenplatz 13 Fischamend
06764026059

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime