Našim starim čitateljima želimo dobrodošlicu natrag, a svim novim pratiteljima i suradnicima iskrenu dobrodošlicu na portal koji se čita na praktički svakom kontinentu. Skupina ljudi, čije interese zastupamo i čije aktivnosti ćemo besplatno promovirati je sadržana u imenu našeg portala. Okupljati hrvatsku dijasporu diljem svijeta nije posao bez izazova, ali jest svakako jedno veliko zadovoljstvo. S tim razmišljanjima ponovno okupljamo portal i sve naše stalne ili povremene suradnike iz cijelog svijeta.

Stoga i ovim putem objavljujemo poziv svim hrvatskim udrugama, klubovima, društvima, KUD-ovima i ostalim organizacijama da iskoriste ovu priliku i svoj rad i aktivnosti podjele sa čitateljima na našoj stranici, a samim time i sa drugim sličnim organizacijama po Europi i svijetu. Također pozivamo i sve zainteresirane za sudjelovanje u radu portala, bilo kroz poveremene tekstove ili redovne kolumne.

Osim aktualnostima, stranica obiluje brojnim korisnim informacijama za sve one koji planiraju odlazak u neku stranu zemlju ili su tek došli. Od posla, obrazovanja, učenja jezika pa sve do svakodnevnih izazova, naša stranica bit će tu da vam pomogne. Kroz brojne projekte poput „škole hrvatske povijesti“ ili „iz pera hrvatskih književnika“ moći ćete iz tjedna u tjedan pročitati mnogo inormativnih sadržaja, uživati u remek-djelima hrvatskih pisaca i pjesnika i naravno naučiti puno toga o hrvatskoj povijesti i kulturi.

Čitajte, djelite i pratite nas!

Dobrodošli!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime