Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je od Engleske na Wembleyju s 1:0 što je prvi put da vatreni da otvaraju Euro s nula bodova na kontu.

– Treba čestitati Engleskoj, bili su bolji. Nećemo se predati, cilj je proći grupu i dat ćemo sve da to ostvarimo – rekao je Domagoj Vida. Utakmicu je prokomentirao i Joško Gvardiol. – Znali smo kakva nas utakmica čeka i da su Englezi favoriti. Nismo dali svoj maksimum. Imali smo nekoliko prilika koje nismo iskoristili, ali što je, tu je. Na treningu je realizacija u redu. Čekamo pravi trenutak da krenemo s golovima. Okrećemo se novoj utakmici i mislim da će sve biti u redu – rekao je Gvardiol.

Gvardiol ima 19 godina i postao je najmlađi hrvatski debitant na velikim natjecanjima. – Osjećaj je sjajan. Prva utakmica na velikom prvenstvu i poraz, ali mislim da će biti bolje. Hvala suigračima koji su mi pomogli da mi bude što lakše. Šime Vrsaljko dao je svoje viđenje. – Znali smo da će biti teška utakmica i da će oni napraviti pritisak. Imali smo boljih i lošijih trenutaka. U sljedećim utakmicama trebamo biti bolji što ne znači da smo danas bili loši. Naš cilj je proći skupinu, kako god znamo. Izgubili smo, ne možemo biti zadovoljni, ali imamo dalje.

Vrsaljko je komentirao gol Engleske. – Ne znam što bih rekao, nisam vidio što se događalo. Vidio sam kada je lopta došla do Sterlinga i pokušao uklizati, ali nije mi jasno kako je došao do lopte prije mene.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/sime-vrsaljko-nakon-poraza-nije-mi-jasno-1500219 – www.vecernji.hr

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime