Od danas poslovnica Hofera na adresi Mühlbachgasse 4 u Vöcklabrucku predstavit će se u novom sjaju. Modernizirana grana predstavlja laku orijentaciju i nudi jasan koncept polica. Osim modernog i prijateljskog uređenja interijera, poslovnica ima i proširenu verziju rashladne police, tako da se trenutni asortiman rashladnih artikala može još bolje prezentirati.

Sustav trgovine kruhom i pekarskim proizvodima, koji je opskrbljen s do 40 proizvoda, svakodnevno opskrbljuje Hofer kupce svježe pečenim, visokokvalitetnim pečenim proizvodima. Opsežan asortiman kreće se od hrskavog bijelog i specijalnog kruha do hrskavih malih peciva, do slanih zalogaja i ukusnih peciva. I većina sirovina i većina dobavljača pekara dolazi iz Austrije ili iz dotične regije.

Povodom ponovnog svečanog otvaranja, drugi i treći dan otvaranja kupci mogu očekivati ​​bon od 10 eura za kupovinu od 100 eura ili više. Uz to, HOFER ima spremnu veliku akciju popusta: prva tri dana otvaranja 25 posto na sve artikle voća i povrća!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime