Ljeto nam je stiglo, još malo odbrojavamo do početka naših godišnjih odmora i odlaska u Domovinu. Kako je rastao broj iseljenih Hrvata u zemlje Zapadne Europe, tako se i povećavala povezanost s Lijepom našom. Danas imamo na raspolaganju brojna prijevozna sredstva, od vlastitih automobila, preko autobusa i vlakova do letova zrakoplovima.

Oni s obiteljima većinom se  opredjeljuju za vožnju vlastitim automobilima. Mlađi, stariji, oni koji nemaju automobil ili nisu za dugih vožnji s njim, najradije putuju autobusima ili vlakovima. U novije vrijeme puno ljudi putuje i zrakoplovima, budući da se mogu naći direktne, a jeftine karte.

S toga ne čudi što odnedavno imamo na raspolaganju i veliki broj vlakova. Nova ponuda njemačkog Deutsche Bahna usmjerena je na Hrvatsku. Naime, u ponudi su karte za 2 relacije. Prva relacija ide od Münchena do Zagreba i karte se mogu pronaći po cijeni već od 29,90 eura. Druga relacija ide od Hamburga do Zagreba i karte se mogu pronaći po cijeni već od 37,90 eura. Osim toga Deutsche Bahn nudi i popuste za djecu do 14 godina, kao i popuste za sve one koji imaju njihovu potrošačku karticu.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime