Što stoji iza otkrića leša na gradilištu u Münchenu?

Policija pipa u mraku i traži tragove o muškarcu s fotografijom. Kako je izvijestilo sjedište münchenske policije, tijelo muškarca otkriveno je rano ujutro 25. ožujka na gradilištu u Landsberger Strasse u Münchenu. Unatoč opsežnim istragama, policija nije uspjela utvrditi tko je preminuli mladić. Stoga se vanjski utjecaj koji je mogao dovesti do smrti čovjeka zasad ne može isključiti.

Sjedište policije u Münchenu na svojoj je web stranici objavilo fotografiju mrtvog muškarca. Opisan je kao: visok 170-180 cm, duge smeđe kose, star oko 20-35 godina. Na sebi je imao crno-sive treking čizme veličine 9, šareni sivo-bijeli šal, bež hlače s crnim aplikacijama marke McKinley, bijelu majicu kratkih rukava i crnu jaknu tvrtke Northface. Sa sobom je imao srebrni prsten veličine oko 2 cm s crnim i srebrnim pentagramom, crno-bijeli privjesak za ključeve s sa simbolom yin-yang-a i tri ključa, te paketić cigareta marke „L&M“.

Mole se svi koji mogu dati relevantne podatke koji bi mogli dovesti do identifikacije nepoznatog muškarca da se jave u sjedište policije u Münchenu, Komesarijat 14, telefon (089) 29 10 0 ili neku drugu policijsku postaju.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime