Od sljedećeg utorka stari ili pokvareni elektronički uređaji mogu se jeftino vratiti u život. Bonus za popravak pokriva 50 posto troškova do maksimalno 200 eura.

Financiran je popravak gotovo svih električnih i elektroničkih uređaja koji se uobičajeno koriste u privatnim kućanstvima. To uključuje, između ostalog, aparat za kavu, kuhalo za vodu, perilicu rublja, televizor, hi-fi sustav, pametni telefon, prijenosno računalo, e-bicikl, bušilicu ili visokotlačni čistač. To također uključuje i neke neelektronske komponente, kao što je neispravan kotač usisavača.

Po uređaju se može iskoristiti samo jedan vaučer, ali svaka osoba može zatražiti bilo koji broj bonova. Nisu uključeni automobili, općenito uređaji koji rade na fosilna goriva, svjetiljke i oružje. To također uključuje plinski štednjak, većinu kosilica ili generatora.

Svim vaučerima zajedničko je da ističu nakon tri tjedna. Nakon toga se jednostavno možete prijaviti za novi. Zatim pomoću QR koda možete otići do jedne od partnerskih tvrtki navedenih na web stranici „REPAIRBOnus.at“. Tvrtke, naravno, dobivaju drugu polovicu troškova koju nadoknađuje savezna vlada.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime