Razni proizvodi po povoljnim cijenama. To nude diskonti za neprehrambene proizvode kao što su Kik ili Tedi. Ali sada drugi lanac počinje ekspanzivnu ofenzivu u Njemačkoj.

Bilo da su jeftini ukrasi, odjeća, igračke ili kuhinjski dodaci. Diskonteri poput Kika ili Tedija nude gotovo sve što srce poželi. Jer tamo se često može vrlo jeftino kupovati. Ali dva velika lanca više nisu jedini na tržištu – pojavljuje se konkurencija.

Polako, ali sigurno, uz poznate ponuđače širi se još jedan brend. Nizozemski diskont za neprehrambene proizvode Action sve se više širi u Njemačkoj. Ove godine kreće velika ofenziva – otvara se do 50 novih trgovina. Ali Action se ne želi samo proširiti u Njemačkoj. Cijela Europa će u budućnosti moći kupovati u njihovim trgovinama. S proširenjem dolazi i do promjene vodstva u Action for Germany. Tko će tada preuzeti vođenje njemačkog poslovanja, još nije objavljeno.

Hajir Hajji je na čelu grupe u njenom sjedištu u Nizozemskoj od 1. siječnja. 41-godišnja Nizozemka počela je u Actionu 1997. godine kao blagajnica – sada je CEO. Action je već dostupna trgovina u devet zemalja s više od 2000 podružnica, od kojih 400 u Njemačkoj. Fokus je posebno na niskim cijenama. Action na svojoj web stranici oglašava da nudi najmanje 1500 proizvoda za manje od jednog eura. Koncept je vrlo sličan onom konkurencije.

Promjena promotivne robe iz raznih kategorija proizvoda po super niskim cijenama. I strategija često funkcionira. Svatko tko uđe u trgovinu često iz nje izađe s više proizvoda nego što je prvobitno planirano. Na kraju krajeva, bile su jeftine.

Za redovne, točne i provjerene informacije, pratite nas na Facebooku.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime